The Brave Young Girls in rural Nepal (Far-West)

On International Women’s Day, I Wanted to remember you one of the problems touched me more intensively in Nepal. The hard life of young girls and women in rural areas.
That’s why I Publish today this Nepal Far-West young women’s portraits.

Investment in young girls and women in rural area from Nepal is fundamental to creating strong communities and help with the development from the country.

I really desire to do something for help these Young Girls in Nepal.
———

En el Dia Internacional de la Dona, he volgut recordar un dels problemes que em van tocar amb més intensitat al Nepal. La dura vida de les nenes i dones joves de les zones rurals.
És per això que avui publico aquests retrats de dones joves de la zona del Far-West del Nepal.

Invertir per educar i ajudar a les nenes i les dones a la zona rural de Nepal és fonamental per crear comunitats fortes i ajudar amb el desenvolupament del país.

Realment desitjaria fer alguna cosa per ajudar aquestes noies joves del Nepal.
———

En el Día Internacional de la Mujer, he querido recordar que uno de los problemas me tocaron con mayor intensidad en Nepal. La dura vida de las niñas y mujeres jóvenes de las zonas rurales.
Es por eso que hoy publico estos retratos de mujeres jóvenes de la zona del Far-West de Nepal .

Invertir para educar y ayudar a las niñas y las mujeres en la zona rural de Nepal es fundamental para crear comunidades fuertes y ayudar con el desarrollo del país.

Realmente desearía hacer algo para ayudar a estas chicas jóvenes de Nepal.

Si voleu seguir les novetats dels blogs de Missatge Rebut i diferents comptes d’Instagram, podeu clicar al “m’agrada” de la pàgina del facebook! :) ↓
If you want follow the news from my blogs & Instagram accounts, you can “like” my facebook page! :) ↓

Si voleu, podeu compartir-la en algun del llocs que hi ha aquí sota ↓ , clicar al Like o deixar un comentari. S’accepten critiques! :) Intento aprendre!
You can share it in any of the sites below ↓ . Or you can click the like button or leave a comment. Any advise or comments are welcome. I’m trying to learn!

Deixa un comentari! - ¡Deja un comentario! - Leave a comment! ;)

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers:

c